Οι Υπηρεσίες μας


Η SuperStrada εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τεχνικό επίπεδο, διεκπεραιώσεις μεταβιβάσεων και είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα για να αποκτήσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας.

Πώληση Μεταχειρισμένων


Στην εκθεση μας θα βρείτε ποικιλία μεταχειρισμενων αυτοκινητων υψηλης ποιότητος. Υπάρχει η δυνατότητα ανεύρευσης αυτοκίνητου καινούργιου ή και μεταχειρισμένου που δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτή την στιγμή στην έκθεση.


Βιολογικός Καθαρισμός


Υπηρεσία βιολογικό καθαρισμού από εξειδικευμένο συνεργείο σε προσιτές τιμές. Δυνατότητα καθαρισμού εσωτερικού χωρού, εξωτερικής επιφάνειας, φανάρια και μηχανής.


Ανταλλαγές

Αποκτήστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας με τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού σας οχήματος. Μιλήστε με κάποιον ειδικό από την ομάδα μας και έπειτα από έλεγχο θα μπορέσει να σας δώσει μια εκτίμηση για το αυτοκίνητό σας.

Γυάλισμα & Κέρωμα


Η υπηρεσία γυαλίσματος και κερώματος θα ξανακάνει το αυτοκίνητό σας καινούργιο. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα από το τι ζητάτε και πόση φθορά έχει το αυτοκίνητο. Ρωτήστε μας για λεπτομέρειες.


Τεχνικός Έλεγχος


Αν έχουμε το “δικό σας” αυτοκίνητο μπορείτε να το ελέγξετε σε οποιοδήποτε συνεργείο της επιλογής σας ή να φέρετε οποιονδήποτε ειδικό να το δει στον χώρο μας.


Διεκπεραιώσεις


Εφόσον επιλέξατε το αυτοκίνητο σας δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς και μπορείτε να το έχετε στα χέρια σας ακόμα και την επόμενη μέρα.


Συμβουλευτικές Υπηρεσίες


Αν δεν είστε σίγουροι ποιο αυτοκίνητο να επιλέξετε οι άνθρωποι μας θα σας βοηθήσουν. Με την πολύχρονη εμπειρία τους στον χώρο θα μπορέσετε να κάνετε την σωστή επιλογή με βάση τα δικά σας κριτήρια.


Χρηματοδότηση


Σας δίνουμε την δυνατοτητα ληψης τραπεζικου δανειου μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών από τους αρμοδιους του τμηματος.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Προστατέψτε το αυτοκίνητό σας με επαγγελματικό γυάλισμα και κέρωμα