Επικοινωνία

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL

Στείλτε μας email με το αίτημά σας,
θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

info@superstrada.gr

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 14.30

Τηλ.: +302106129092

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επισκεφθείτε μας στο χώρο μας.Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Χάρτης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Η ομάδα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό, να συζητήσει για την περίπτωσή σας και να σχεδιάσει μία τέλεια λύση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

  Λεωφ. Πλαπούτα 122, Ηράκλειο 141 22 Αθήνα

  Υπηρεσίες

  Οι Υπηρεσίες μας


  Η SuperStrada εξειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τεχνικό επίπεδο, διεκπεραιώσεις μεταβιβάσεων και είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα για να αποκτήσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας.

  Πώληση Μεταχειρισμένων


  Στην εκθεση μας θα βρείτε ποικιλία μεταχειρισμενων αυτοκινητων υψηλης ποιότητος. Υπάρχει η δυνατότητα ανεύρευσης αυτοκίνητου καινούργιου ή και μεταχειρισμένου που δεν υπάρχει διαθέσιμο αυτή την στιγμή στην έκθεση.


  Βιολογικός Καθαρισμός


  Υπηρεσία βιολογικό καθαρισμού από εξειδικευμένο συνεργείο σε προσιτές τιμές. Δυνατότητα καθαρισμού εσωτερικού χωρού, εξωτερικής επιφάνειας, φανάρια και μηχανής.


  Ανταλλαγές

  Αποκτήστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας με τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού σας οχήματος. Μιλήστε με κάποιον ειδικό από την ομάδα μας και έπειτα από έλεγχο θα μπορέσει να σας δώσει μια εκτίμηση για το αυτοκίνητό σας.

  Γυάλισμα & Κέρωμα


  Η υπηρεσία γυαλίσματος και κερώματος θα ξανακάνει το αυτοκίνητό σας καινούργιο. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα από το τι ζητάτε και πόση φθορά έχει το αυτοκίνητο. Ρωτήστε μας για λεπτομέρειες.


  Τεχνικός Έλεγχος


  Αν έχουμε το “δικό σας” αυτοκίνητο μπορείτε να το ελέγξετε σε οποιοδήποτε συνεργείο της επιλογής σας ή να φέρετε οποιονδήποτε ειδικό να το δει στον χώρο μας.


  Διεκπεραιώσεις


  Εφόσον επιλέξατε το αυτοκίνητο σας δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς και μπορείτε να το έχετε στα χέρια σας ακόμα και την επόμενη μέρα.


  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες


  Αν δεν είστε σίγουροι ποιο αυτοκίνητο να επιλέξετε οι άνθρωποι μας θα σας βοηθήσουν. Με την πολύχρονη εμπειρία τους στον χώρο θα μπορέσετε να κάνετε την σωστή επιλογή με βάση τα δικά σας κριτήρια.


  Χρηματοδότηση


  Σας δίνουμε την δυνατοτητα ληψης τραπεζικου δανειου μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών από τους αρμοδιους του τμηματος.


  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Προστατέψτε το αυτοκίνητό σας με επαγγελματικό γυάλισμα και κέρωμα


  Λύσεις

  Team Engagement

  Ενισχύστε την συνεργατικότητα και την αποδοτικότητά της ομάδας σας με τα collaboration εργαλεία της Avaya. Διαφοροποιηθείτε με τις BYOD τεχνολογίες messaging, presence και conferencing και μεγιστοποιήστε την αποτελεσματικότητά σας, μειώνοντας παράλληλα το χρόνο που απαιτείται για την επικοινωνία σας.

  Διαβαστε Περισσοτερα

  Customer Engagement

  Δώστε στους πελάτες σας την απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης. Οι λύσεις της Avaya παρέχουν πρόσβαση στους πελάτες σας από οποιοδήποτε κανάλι – web,mobile,phone,chat,sms,email – και από οποιαδήποτε συσκευή – desktop, tablet, mobile. Συνδυάστε τις προηγούμενες επαφές του πελάτη με την εταιρεία σας μαζί με τα business data των εφαρμογών σας και παράγετε άμεσα και αποδοτικά αποτελέσματα βασισμένοι σε KPIs και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

  Διαβαστε Περισσοτερα

  MidMarket

  Βελτιώστε την καθημερινή σας επικοινωνία με τους πελάτες κ τους συνεργάτες σας. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία, τις συσκευές και εφαρμογές οι χρήστες μπορούν να έχουν ενοποιημένες επικοινωνίες, μηνύματα, video, contact center και conferencing μέσω της ευέλικτης πλατφόρμας του Avaya IP Office.

  Διαβαστε Περισσοτερα

  Εταιρεία

  Εταιρεία


  Η Superstrada ξεκίνησε την λειτουργία της το 2017 μετά από πολυετή εμπειρία στον τομέα των αυτοκινήτων. Ακολουθούμε τις ίδιες αξίες που μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε την εταιρεία μας και θέλουμε το εξειδικευμένο προσωπικό μας να είναι πάντα ενημερωμένο και εξυπηρετικό σε ότι προκύψει.
  Στην Superstrada πιστεύουμε ότι η αγορά αυτοκινήτου πρέπει να είναι μια διασκεδαστική εμπειρία!


  Αρχική

  Ποιοι Είμαστε


  Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας .
  Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την καλύτερη επιλογή σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα υψηλής ποιότητος.
  Η ομάδα μας είναι στην διάθεση σας για να σας βοηθήσει σε ότι χρειάζεστε.

  Πώληση Αυτοκινήτων

  Βιολογικός Καθαρισμός

  Ανταλλαγές

  Γυάλισμα & Κέρωμα

  Τεχνικός Έλεγχος

  Διεκπαιρέωση Μεταβιβάσεων

  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

  Χρηματοδότηση

  Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το αυτοκίνητο των ονείρων σας

  Superstrada


  Εγγυόμαστε άψογη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα και τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς.

  Περισσότερα